Twistgen

GEN.

Osnova svih elemenata razvoja, svih aktivnosti i celokupne strukture ljudskog tela.

Svaka osoba je sačinjena od nekoliko milijardi ćelija koje zajednički formiraju tkiva u našem telu. Svaka ćelija u sebi nosi 30.000 različitih gena, koji upravljaju širokim dijapazonom mehanizama u našim telima.

Mogućnosti moderne genetike su otvorile vrata koja Vam pružaju kontakt sa sopstvenim telom na nivou koji do sada nikada nije bio moguć.

Kroz linije testova TwistLife i TwistHealth, TWISTGEN testovi Vam omogućavaju da prvi put saznate tačno šta Vaši geni govore o Vašem telu i o Vama.

Šta je to što Vašem telu odgovara a šta je ono što Vašem telu smeta?
Kojih elemenata imate dovoljno a koje elemente bi trebali dodati?
Kakve fizičke aktivnosti treba da sprovodite i koji je Vaš optimalni način ishrane?

Zahvaljujući najnovijim tehnologijama, danas možemo testirati gene na postojanje defekata koji su povezani sa oboljenjima. Na osnovu dobijenih rezultata, možemo razviti potpuno personalizovani režim koji značajno umanjuje Vaš lični rizik od formiranja oboljenja i konkretno Vam pomaže da ostanete zdravi.

EMPIRIJSKI.
KONKRETNO.

Ovim testiranjem možete uticati na oboljenja kojima Vas izlažu promene na Vašem genetskom materijalu. Mogu se odrediti personalizovane preventivne mere koje možete preduzeti kako bi se rizik od formiranja oboljenja maksimalno umanjio.

Po prvi put ikada zaista možete reći da ste uzeli život i zdravlje u sopstvene ruke.