Twistlife

Drugačiji ste. Pomirite se tom činjenicom.
Drugačiji ste. Ali to je fenomenalno.
Drugačiji ste. Znači jedinstveni ste.

Pojedite sa najbližim članovima porodice neki kolač ili popijte čašu vina i svako od Vas će imati drugi opis ukusa koji je doživeo. Na taj isti način funkcionišu mnogo sofisticiraniji procesi u Vašem organizumu. Osnova procesa je ista, ali male razlike dovode do činjenice da svako od Vas na drugačiji način reaguje na različite stimuluse.

Ova genetska raznolikost do sada nije bila upotrebljena na način koji bi Vašem životu i zdravlju mogao dati jednu novu dimenziju shvatanja.

Sa TwistLife linijom genetskih testova, nećete samo shvatiti kako Vaše telo funkcioniše, shvatićete kako da utičete na to funkcionisanje i kako da sebe, uz pomoć stručnjaka, dovedete na jedan novi nivo.

80% prekomerne telesne težine je između ostalog prouzrokovano i genetskim faktorima.

Kako svako od nas nosi različite gene, neki mogu dobijati na težini zato što jedu masno, a neki zato što jedu previše ugljenih hidrata.

Optimalna fizička aktivnost takođe zavisi od Vaših genetskih predispozicija. Redovno vežbanje kod nekih dovodi do brzog gubitka telesne težine dok kod drugih taj efekat biva odložen.

Isto to se dešava sa smanjenim unosom kalorija.

Kod programa za mršavljenje, ne gubite samo masne naslage, već i mišićnu masu. Vaša genetika može loše uticati na ceo ovaj proces. Da bi se ovo izbeglo, svako treba da ima svoj personalizovani program fizičkih aktivnosti.

 

TwistLife će pomoći Vama i Vašem treneru da ovu vrstu aktivnosti prilagodite Vašim potrebama.

TwistLife nije još jedna linija testova na intolerancije ili tolerancije. Test je iz korena potpuno zasnovan na nauci i na klinički dokazanim koracima koje Vi možete preduzeti kako bi na svoje zdravlje uticali.

TwistLife će Vam dati informaciju o tome kako prirodne genetske varijacije u Vašem organizmu reaguju na određene namirnice i sastojke u hrani. Pokazaće Vam koje substance konvertujete i koristite na optimalan način. Kako Vaša ishrana čini vitalan deo Vašeg zdravog života, mi analiziramo gene i prilagođavamo Vašu ishranu na način koji sprečava više od 20 potencijalnih metaboličkih problema.

Ovo je nutrigenetika.

Drugim rečima, prilagođavanje Vaše ishrane na osnovu Vaših genetskih podataka. Analizom više od 50 genetskih varijacija dobijamo izuzetno važan set informacija o Vašim urođenim manama i snagama.

Kroz analizu genetskih varijacija mi sada možemo odrediti u kojim delovima je Vaš metabolizam u stanju da podmiri Vaš organizam, a u kojim imate visoku verovatnoću za deficijenciju. Ova analiza može pomoći pri odabiru namirnica, tako da izbegnete one koje ne tolerišete i kako bi Vašem telu pružili sve one važne nutrijente koji su svakodnevno potrebni.

TwistLife će čak pružiti i važne informacije o tome da li određene supstance, koje se inače smatraju zdravim, Vaše telo metaboliše na optimalan način.

Analiza 8 ključnih gena.

Analiza više od 50 genetskih
varijacija.

Uticaj na više od 20
metaboličkih problema.

Procena više od 900 namirnica
na osnovu Vašeg genetskog
profila.

Identifikacija individualnih
potreba za više od 45 sastojaka.

Personalizovni program za
gubitak telesne težine.

Personalizovani mikronutijentni
profil za više od 18 vitamina i
minerala.

Procena namirnica koje su za
Vaš organizam nezdrave.

Ovako optimalan plan ishrane i vežbanja dovodi do
gubitka telesne težine koji je skoro 2.5 puta brži.

Twistlife paneli

Panel namenjen svim akoji žele da pažnju usmere na svoju kilažu.

Informacije koje dobijete kroz ovaj test biće Vam korisne kako odmah tako i tokom celog života, jer će uvek moći da Vam pomognu da svoju težinu održite u optimumu koji Vaša genetika određuje.

• Analizira 8 relevatnih gena.

Ovakva vrsta ishrane omogućiće Vam da prekomernu telesnu težinu umanjite skoro 3 puta brže u odnosu na dijete. Istovremeno, moćićete da jedete sve namirnice i jela koja volite.

Saznajte šta šta u Vašoj genetici dovodi do mršavjenja ili gojenja, da li ste naklonjeni “jojo efektu”, da li se masne naslage deponuju oko Vaših organa, da li Vam smanjenje u unosu kalorija umanjuje kilograme ili ne…

Uz ovaj test dobijate i spisak od preko 900 namirnica na osnovu kojeg svoju ishranu možete prilagoditi Vašem genetskom profilu, a zajedno sa rezultatom dobijate i knjigu recepata koja će Vam olakšati pripremu genetski pogodnih namirnica – jer zdravo ne znači i neukusno!

Cena: €385
(u dinarskoj protivvrednosti)

Panel namenjen svima koji svoju pažnju žele usmere ka kvalitativnom unosu hranjivih materija i mikroelemenata (vitamini, minerali i sl.), kako bi organizam uvek bio optimalno podržan.

• Analizira više od 50 gena.
• Vrši uvid u više od 20 metaboličkih problema.
• Identifikuje Vaše individualne potrebe za preko 45 prehrambenih sastojaka.
• Personalizovano doziranje više od 18 minerala i vitamina.

Ovaj panel uključuje informacije o tome kako Vaša genetika utiče na absorpciju hranljivih materija i mikroelemenata, koje prehrambene namirnice su za Vas dobre a koje ne. Takođe, uz ovaj paket dobijate informacije i o tome kako Vaš organizam sprovodi detoksikaciju, tj. oslobađanje od štetnih materija kao što su teški metali, pesticidi, čađ, itd.

Budite po prvi put kompletno informisani o tome kako možete da svaki sistem u Vašem or-ganizmu postavite i održite u njegovom optimumu.

Cena: €450
(u dinarskoj protivvrednosti)

Panel koji Vam pruža sve informacije kao i paneli SLIM i CLEAR.

• Analiza skoro 70 gena.
• Vrši uvid u više od 20 metaboliškoh problema.
• Indetifikuje Vaše individualne potrebe za preko 45 prehrambenih sastojaka.
• Personalizovano doziranje više od 18 minerala i vitamina.
• Analiza detoksikacije organizma od teških metala, pesticida, herbicida, hemikalija, čađi i dima.
• Identifikuje efekat alkohola, kofeina i drugih supstanci na organizam.

Ovaj program će Vas usmeriti na to koje namirnice treba da koristite u svojoj ishrani, a koje bi trebalo da izbegavate kako biste dostigli svoju optimalnu telesnu težinu. Pored toga, pokazaće Vam koji tip i intenzitet fizičkih aktivnosti vaši mišići najbolje podnoe, kao i koji je Vaš optimalni dnevni unost kalorija.

Saznajte šta u Vašoj genetici dovodi do mršsavljenja ili gojenja, da li ste naklonjeni “jojo efektu”, da li se masne naslage deponuju oko Vaših organa, da li Vam smanjenje u unosu kalorija umanjuje kilograme ili ne…

Uz ovaj test dobijate i spisak od preko 900 namirnica na osnovu kojega svoju ishranu možete prilagoditi Vašem genetskom profilu, a zajedno sa rezultatom dobijate i knjigu recepata koja će Vam olakšati pripremu genetski pogodnih namirnica – jer zdravo ne znači i neukusno!

Ne samo da dovodite svoje telo u optimalnu telesnu težinu, već osiguravate i da konzumirate sve potrebne vitamine i minerale, kao i da se na pravi način oslobađate svih štetnih materija.

Cena: €650
(u dinarskoj protivvrednosti)

Naš sveobuhvatni genetski panel koji u sebi sadrži sve elemente panela SLIM, CLEAR i BODY uz dodatak indikatora realne genetske starosti Vašeg organizma i faktora koji mogu dovesti do neželjenog “burnout” efekta, kojem su svi u poslu i životu podložni.

• Analizira skoro 80 gena.
• Vrši uvid u više od 20 metaboličkih problema.
• Identifikuje Vaše individualne potrebe za preko 45 prehrambenih sastojaka.
• Personalizovano doziranje više od 18 minerala i vitamina.
• Analiza detoksikacije organizma od teških metala, pesticida, herbicida, hemikalija, čađi i dima.
• Identifikuje efekat alkohola, kofeina i drugih supstanci na organizam.
• Utvrdjuje dužinu telomera.
• Otkriva Vašu podložnost “burnout” simptomima.

Kroz ovaj panel Vaše telo možete usmeriti na put optimizacije kako u pogledu telesne težine tako i svekupnog poboljšanja. Na dnevnom nivou ćete osetiti bolju fokusiranost, više energije i bolje zdravlje. Vaš imunološki i metabolički sistem će biti doveden u stadijum optimalne funkcionalnosti, čime čak i sezonske pojave gripa ili letargije biti svedene na minimum. Organizam će se bolje nositi sa svim stresovima kojima je svakodnevno izložen, a Vaš oporavak od napornog dana će biti značajno poboljšan.

Kako i sam naziv test panela kaže, HOLISTIC je jedan sveobuhvatni pregled Vaše genetike.

Pregled koji daje uvid u Vašu “KNJIGU ŽIVOTA”.

Cena: €850
(u dinarskoj protivvrednosti)

Testiranje je moguće platiti i na rate kroz beskamatni kredit Credit Agricole banke.
Za sve informacije, pozovite našu kancelariju na telefon 011/7345-600 ili uputite mail na office@twistgen.com.

1. Ko treba da se testira?

Svi. TwistLife testovi se mogu raditi na svim osobama koje su starije od 16 godina.

2. Kako izgleda proces prikupljanja uzorka?

Prikupljanje uzorka je izuzetno jednostavno. Uzima se bris usne duplje. Bezbedno, bezbolno i brzo.

3. Gde će moj uzorak biti testiran?

Uzorak se testira u našoj laboratoriji u Austriji.

4. Za koliko dana ću dobiti rezultate?

Rezultate možete očekivati u periodu od 3 nedelje.

5. Šta će moji rezultati da prikažu?

Svaki rezultat dolazi u formatu e-knjige. Vaše personalizovane e-knjige, koja je Vaša knjiga života.

U njoj možete pronaći detalje vezano za Vaš metabolizam, ishranu, mikroelemente, čišćenje štetnih materija iz organizma (prirodna detoksikacija), Vaš genetski preferencijal ka fizičkim aktivnostima. Pored ovoga imaćete detaljan, grafički, prikaz Vaših funkcija kao i način na koji ishranom i suplementacijom možete da ih maksimalno optimizirate.

Na kraju rezultata dobijate spisak namirnica, sa njihovim individualnim vrednostima i kao i da li ih bolje ili lošije koristite – na ovaj način uvek možete da sačinite optimalni obrok. Ako ste to izabrali, uz rezultate dobijate i kuvar sa receptima koji su u potpunosti prilagođeni i personalizovani Vašim telesnim potrebama.

Ovi rezultati postaju linija vodilja vaših daljih aktivnosti i navika u životu. Ako se njih pridržavate vremenom će Vaš organizam biti doveden u optimalan status koji Vaša genetika podržava.